Over ons

Ontvang razendsnel een bod

Top Notch-Vastgoed is jonge dynamische vastgoedonderneming met een goede, betrouwbare en solide staat van dienst. Onze relaties beamen dit keer op keer en bevelen ons van harte aan bij hun familie, kennissen en anderen.

Uw vastgoed, onze zorgen!


Bij interesse in uw woning ontvangt u gegarandeerd binnen 2 werkdagen een richtprijs voor uw woning.

Bod aanvragen

Over Top Notch-Vastgoed

Top Notch-Vastgoed is jonge dynamische vastgoedonderneming met een goed en solide staat van dienst. Top Notch-Vastgoed is ontstaan puur vanuit de behoefte van de klant om transparant, direct en snel hun onroerend goed te kunnen verkopen voor een eerlijke prijs.

Ons intentie is dat wij aankopen voor ons eigen portefeuille. Bij ons heeft U altijd SUCCESS!! Ook garanderen wij dat uw onroerend goed snel, transparant en zoals eerder vermeld voor een eerlijk prijs kan worden afgenomen zonder enige moeite en gedoe, deze nemen wij U namelijk uit handen. Dit kunnen wij bewerkstelligen doordat wij in de regel geen financiering nodig hebben en uit eigen middelen direct aankopen. Dit maakt het voor beide partijen makkelijk om tot de juiste match te komen.

Grotere projecten

Voor grotere projecten voorzien wij wel de behoefte om financiering aan te gaan. Wij focussen ons voornamelijk op gebieden rondom Rotterdam en Schiedam. Voor onroerend goed buiten deze regio kunnen wij U helpen om een koper te vinden daar waar onze relaties verspreid over het hele land zitten.