Huis verkopen bij overlijden

Bij het overlijden van een naaste denkt u liever niet meteen aan praktische en financiële zaken. U bent een belangrijk iemand verloren en het heeft tijd nodig om dat een plekje te geven. Toch wordt u meteen geconfronteerd met alle bijkomende zaken. Hoe gaat het met het huis? Wat moeten we met de financiën doen en hoe kunnen we dit het beste regelen? Zaken waar u liever nog niet aan denkt, maar waar u niet aan ontkomt. Het is begrijpelijk dat u deze zaken snel wilt afhandelen en dat u snel het huis wilt verkopen. Top Notch-Vastgoed biedt dan de oplossing. Wij kopen de woning zelf tegen de beste prijs. U bent ervan verzekerd dat de woning snel verkocht is en u maakt geen extra kosten. Wij bieden zekerheid en geven u de mogelijkheid om u met persoonlijke zaken bezig te houden.

Snelle en correcte afwikkeling

Wij zorgen voor snelle en correcte afwikkeling

Geen stress

Vakkundige afhandeling en geen verkoopstress

Huis erven

Indien u erfgenaam bent, kunt u een huis erven. In de meeste gevallen erft u het huis van uw ouders. Indien u met meerdere kinderen het huis heeft geërfd, heeft u allemaal recht op een deel van het huis. U kunt er zelf gaan wonen en uw broers en zussen uitkopen of u zet het huis te koop. Maar kunt u het huis zomaar verkopen? Hoe zit dat met erfbelasting? Zit er nog een hypotheek op en wat is het huis waard? Top Notch-Vastgoed helpt u met een snelle verkoop van uw huis. Wij ontzorgen u tijdens het gehele proces en rekenen geen makelaarskosten. Wij kopen uw huis zelf en zorgen dat u geen omkijken heeft naar de verkoop van uw huis. Wij regelen alles netjes en u heeft direct geld tot uw beschikking. Vraag snel een vrijblijvend bod aan!

Voordelen Top Notch-Vastgoed

Een naaste verliezen blijft treurig. Vaak bent u emotioneel van slag, maar moet u wel voor de verkoop van het huis zorgen. Het liefst doet u dit zorgeloos, betrouwbaar en zo snel mogelijk en dat begrijpen wij volledig. Wij regelen de gehele verkoop van A-tot-Z. Waarom u nog meer uw woning wilt verkopen aan Top Notch-Vastgoed?

  • Wij bieden de hoogste prijs en u krijgt direct geld.
  • U bent verzekerd van een snelle en correcte afhandeling.
  • U heeft geen verkoopstress.
  • De oplevering wordt in overleg gedaan.

Wilt u zekerheid, dan gaat u voor Top Notch-Vastgoed. Wij geloven in het motto: eerlijkheid duurt het langst. Een transparante communicatie is dan ook gegarandeerd. Wij zijn betrouwbaar en betrokken bij onze klanten. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Onze werkwijze

Wij regelen dat uw woning snel wordt verkocht. U zit nergens aan vast, u betaalt geen makelaarskosten en u weet snel waar u aan toe bent. Hoe gaan wij te werk?

  • U vraagt een vrijblijvend bod aan.
  • Wij plannen een bezichtiging met u in.
  • Wij doen een bod op uw woning.

Indien u akkoord gaat met het bod, regelen wij het papierwerk. Wij kopen uw woning zelf en daarom kunnen wij u zoveel zekerheid geven. Vraag snel een vrijblijvend bod aan!