Huis verkopen bij werkloosheid

U heeft een huis gekocht waar u de rest van uw leven wilde wonen, alleen of samen met uw partner en gezin. U bent naar de hypotheker en de bank geweest en op basis van uw inkomen en eventueel dat van uw partner staat er een hypotheek op uw huis. Dit vormt geen probleem als het inkomen gelijk blijft of zelfs stijgt. Het vormt echter wel een probleem als uw inkomen wegvalt of als u arbeidsongeschikt raakt. In eerste instantie krijgt u een uitkering of betaalt uw baas u een aantal maanden door. Op den duur kunt u in de problemen raken omdat u simpelweg de hypotheek niet meer kunt betalen. Dit is natuurlijk erg vervelend. U heeft een lange tijd in uw huis gewoond en wilde daar oud worden. Die droom valt dan ineens in duigen. De enige optie die u nog heeft, is uw huis verkopen en kleiner en goedkoper gaan wonen. Wij begrijpen dat dit een erg moeilijke situatie voor u is, maar dat er ook snel gehandeld moet worden. Wij kopen uw huis en betalen u direct. Dit geeft u de mogelijkheid om naar een ander huis te kijken en dat scheelt heel wat zorgen. Top Notch-Vastgoed biedt een totaaloplossing als het op de verkoop van uw huis aankomt.

Geen stress

Vakkundige afhandeling en geen verkoopstress

Oplevering in overleg

In overleg wordt de oplevering bepaalt

Uitstel van executie

Een executieverkoop moet u te allen tijde proberen te voorkomen. Uw huis brengt dan veel minder op dan bij een reguliere verkoop. We begrijpen dat u snel actie moet ondernemen en daarom komt u naar ons toe. Een executieverkoop is een ingrijpende gebeurtenis, zowel financieel als voor uw privé leven. Zodra er een betalingsachterstand ontstaat op uw hypotheek, is het belangrijk dat u direct contact met ons op neemt. Wij voorkomen veel vervelende zaken zoals:

  • publicaties in dagbladen en op het internet;
  • executieverkoop;
  • geroddel in uw omgeving.

Het grootste voordeel is dat wij uw financiële schade zoveel mogelijk beperken. Wij kopen uw huis en doen vrijblijvend een goed bod. U heeft uw huis snel verkocht en kunt aan de toekomst denken en werken.

Wat wij voor U doen

Wij doen meer dan alleen het kopen van uw woning. Het feit dat u uw woning moet verkopen omdat u werkloos of arbeidsongeschikt bent, is al moeilijk genoeg. Wij kijken samen met u naar het financiële plaatje, gaan in overleg met de bank en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wij voorkomen executieverkoop en zorgen ervoor dat u direct geld krijgt. Verder kunt u rekenen op de volgende dingen:

  • de hoogste prijs voor uw huis;
  • snelle verkoop;
  • zekerheid;
  • geen makelaarskosten;
  • geen verkoopstress.

Wij zorgen ervoor dat uw huis niet leeg komt te staan en de oplevering is in overleg. Wij garanderen een snelle verkoop. Moet u uw huis verkopen omdat u werkloos of arbeidsongeschikt bent? Bel Top Notch-Vastgoed en ga voor een betrouwbare partner en voor zekerheid. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvend bod aan.